почивка италия римини септември > 창업문의

커뮤니티

창업문의


почивка италия римини септември

페이지 정보

profile_image
작성자 Darin Ricci
댓글 0건 조회 132회 작성일 24-04-04 01:27

본문

BIG_IMG_1650456902221.jpgНе предавайте от идеята поради тези побуди. Римини е град, който превършава своите граници и се превръща в крайбрежен курортен град - развитие, ускорено от появата на крайбрежни квартали на юг от града след 1920г.

Римските останки в Римини заварват Арката на Август, създадена през 27г. пр.н.е. и завършена през 22 г. сл.н.е. от император Тиберий; мостът, издигнат от Август над реката и също приключен от Тиберий (21 г. сл.н.е.); както и развалините на римски амфитеатър. Храмът Малатеста, който е преработен от старата готическа църква Сан Франческо и е дизайниран от Леон Батиста Алберти, е оформен с изящни релефи с откровено езически характер и с преплетени инициали S и I (за Сигизмондо и Изота). От замъка (1446г.) и градските стени, създадени от Сигизмондо Пандолфо, са запазени само руини.

Римини е важен пътен възел и съществен железопътен възел на линиите до Бриндизи, Венеция и Триест, също така и до Болоня и Торино. Градът има морски връзки с Анкона, Равена, Венеция и Триест, В града се произвеждат зърнени култури и плодове, основен доходен източник е туризмът. Плажовете с лек наклон, обградени от крайбрежни алеи и хотели, привличат, подобно на международните изложби, спортни събития и концерти в Римини.


По време на вашата самолетна почивка римини се предлагат допълнителни обиколки за запознаване с историческите забележителности на региона:

Целодневна екскурзия до Венеция, с включен билет за корабчето - пешеходна разходка с местен гид и разглеждане на: площад „Сан Марко" наричан от Наполеон „най-елегантният салон на Европа" и едноименната базилика „Сан Марко"; мостът на въздишките -прекрасно място за романтични срещи; Двореца на дожите, построен в готически стил, превърнал се в символ на града

Целодневна екскурзия Равена - пешеходна разходка в центъра на Равена и разглеждане на: Базиликата Св. Аполинар – украсена с едни от най-късните равенски мозайки от средата на VІ в; Баптистерията на Арий, базиликата "Св. Дух", базиликата "Сан Витале"

Сан Марино – полудневна екскурзия с дегустация на типични продукти. Пешеходна разходка и разглеждане на: площад „Либерта", където се издига и статуята на свободата; Правителственият дворец, който се намира в центъра на площад Либерта.

Целодневна екскурзия до Флоренция - възможност за разглеждане на църквата "Санта Кроче" – наричана още националния "пантеон", където са погребани Микеланджело, Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти; квартала на Данте Алегиери с къщата му; четвъртата по големина катедрала в света "Санта Мария дел Фиоре" с Куполът на Брунелески. Пешеходна разходка в центъра на града.

Полудневна екскурзия до Болоня (включена в цената) - пешеходна разходка с разглеждане на забележителностите: Виа Индепенденца, Фонтанът на Нептун – най-често наричана от местните Il Gigante или Гиганта, Дворецът на крал Енцо Савойски, площад Маджоре. Пешеходна разходка в историческия център.

Римини - полудневна пешеходна екскурзия - пешеходна разходка в историческия център на Римини. Разглеждане на Арката на Октавиан Август, Старата часовникова кула, катедралната църква „Малатеста"

Всички екскурзии се провеждат на български език!

Настаняването за вашата самолетна почивка римини в Римини е в отличен гостоприемно заведение със собствен плаж на брега на морето. Разположен е в квартал „Торе Педрера" в Римини.

есен 2024 почивка в римини със самолет

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

개인정보 수집 및 이용에 동의합니다.